minione trabanty
Moderator: Golab
Kris, nie każdy ma neta, nie wiedziałam, co to za ludzie jeżdżą... dopiero później dostałam info, że młodzi :) poza tym numer J jest dostępny w liście ratunkowej i stamtąd bez problemu każdy go może mieć
do gsp podałam swój, bo nie chciało mi się szukać w telefonie...
Generalnie uważam, że to nic wielkiego ale jeśli J zależy to jutro podejdę i wyciągnę kartelucha...
Generalnie uważam, że to nic wielkiego ale jeśli J zależy to jutro podejdę i wyciągnę kartelucha...
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
Kris pisze:Tak się czepiam ;)
Numer mogłaś swój napisać c(: Znów się czepiam xD
Fakt - czepiasz się
J wg mnie jest najbardziej zaangażowaną i najbardziej kompetentną osobą jeśli chodzi o traby w trójmieście... dlatego podanie jego nr było dla mnie oczywiste, jeśli ktoś będzie chciał się czegokolwiek dowiedzieć, to nie mógłby lepiej trafić imo.
Po 2 podanie mojego numeru w sytuacji, kiedy na 90% nie będzie mnie na spocie, na który zapraszam jest bezcelowe...
Po 3 można wyrzucić te kilka postów - dzisiaj pojadę podmienić kartkę
Po 4 absolwenci politechniki z moich obserwacji w kwestii ochrony danych osobowych mają dosyć ortodoksyjne poglądy
Dziękuję za uwagę
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
Bladożółta polówka sedan widziana dzisiaj ok. 16.10 na krzyżówce puckiej i hutniczej. Niestety nie widziałam dobrze blach, ale chyba SO...
I przedwczoraj widziane polo kombi znane Jędrkowi i Adasiowi na blachach GKS.
Generalnie dużo się nas zrobiło, nie sądzicie?
I przedwczoraj widziane polo kombi znane Jędrkowi i Adasiowi na blachach GKS.
Generalnie dużo się nas zrobiło, nie sądzicie?
- billbo-luke
dziś mineły mnie 2 razem jadące traby niestety po 2 stronie torów tramwajowych...
...pruba pościgu zakończyła sie fiaskiem równie dobże mogłem wysiąść i zacząć ich gonić co zawracać bo do zawrotki był z km...
...pruba pościgu zakończyła sie fiaskiem równie dobże mogłem wysiąść i zacząć ich gonić co zawracać bo do zawrotki był z km...
Ostatnio zmieniony 2011-03-30, 20:34 przez koko, łącznie zmieniany 2 razy.
Trabiaktywny