TrabiRado czas się pokazac :)
Moderator: Golab
Oj dawno mnie tu nie było
ale wstyd
Prace ruszają przez nacisk ludzi rodziny i żony typu kiedy nim gdzieś pojedziemy , kiedy się weźmiesz za niego , kiedy go skończysz 2030r
Wczoraj było sprzątanie środka ,odkurzanie ,przymiarka tapicerek i drugiego fotela
z racji tego że na urodziny od żony dostałem kompresor z zestawem różnych pistoletów
zastanawiam się nad konserwacją podłogi ale wewnątrz traba Czym byście proponowali to zrobić ?,podłoga nie jest nigdzie zgnita ani pordzewiała ale jak wiadomo traby lubią czasem przeciekać a chciałby uniknąć rdzewienia podłogi pod nową wykładziną .
Może macie jakieś patenty na zamocowanie tapicerek ale inne niż org. blaszki ???????
Prace ruszają przez nacisk ludzi rodziny i żony typu kiedy nim gdzieś pojedziemy , kiedy się weźmiesz za niego , kiedy go skończysz 2030r
Wczoraj było sprzątanie środka ,odkurzanie ,przymiarka tapicerek i drugiego fotela
z racji tego że na urodziny od żony dostałem kompresor z zestawem różnych pistoletów
Może macie jakieś patenty na zamocowanie tapicerek ale inne niż org. blaszki ???????
wiem czym nie konserwować podłogi - daruj sobie wszelkie preparaty na bazie ropy/smoły
co prawda są one po zaschnięciu fajnie plastyczne i nie przepuszczają wody, a na dodatek wnikają fajnie w każdą porę blachy, ale w słoneczne dni wydzielają z siebie nader intensywną woń, która "gryzie" w oczy, gardło, nos itp.
co do mocowania tapicerek to widziałem kilka razy mocowanie za pomocą wkrętów ze zdobnymi nakładkami na łebki
co do mocowania tapicerek to widziałem kilka razy mocowanie za pomocą wkrętów ze zdobnymi nakładkami na łebki
Fajny tramp, ale tan wkręt do regipsu daje boleśnie po oczach
wiem wiem będzie listwa .
Do uszczelnień może silikon sanitarny
Szpetne to wygląda. Lepsze było by na kołki jak w współczesnych autach , tylko trzeba troszkę poprzerabiać płycinę i nawiercić większe otwory w drzwiach
Do uszczelnień może silikon sanitarny
KajteK pisze:co do mocowania tapicerek to widziałem kilka razy mocowanie za pomocą wkrętów ze zdobnymi nakładkami na łebki
Szpetne to wygląda. Lepsze było by na kołki jak w współczesnych autach , tylko trzeba troszkę poprzerabiać płycinę i nawiercić większe otwory w drzwiach
zolwik, to mój początek zabawy z tym wynalazkiem :) a aero do nauki z niższej półki ok 70 zł
W trabim znajdzie sie też przetwornica prądu w bagażniku i lodóweczka między przednimi a tylnymi siedzeniami typ podłokietnikowy
Tylna kanapa nie będzie oryginalna na razie nie zdradzę z jakiego auta to będzie :) ale będzie wygodna , a takie pytanko czy któryś z trabanciarzy robił coś takiego jak przesunięcie tylnej kanapy bardziej w stronę bagażnika żeby zrobić więcej miejsca na nogi ?
Pewnie niektórym się nie podoba mój punkt widzenia odnośnie wnętrza ale co tam taki projekt zakładałem już od dawna
W trabim znajdzie sie też przetwornica prądu w bagażniku i lodóweczka między przednimi a tylnymi siedzeniami typ podłokietnikowy
Tylna kanapa nie będzie oryginalna na razie nie zdradzę z jakiego auta to będzie :) ale będzie wygodna , a takie pytanko czy któryś z trabanciarzy robił coś takiego jak przesunięcie tylnej kanapy bardziej w stronę bagażnika żeby zrobić więcej miejsca na nogi ?
Pewnie niektórym się nie podoba mój punkt widzenia odnośnie wnętrza ale co tam taki projekt zakładałem już od dawna
rado343 pisze: to mój początek zabawy z tym wynalazkiem :) a aero do nauki z niższej półki ok 70 zł![]()
Nie chcę ciebie zniechęcać ale jak zaczynałem aero to też zakupiłem tani (bo po co wydawać parę setek) , teraz już wiem że trzeba do tematu się przygotować poczytać opinie i mimo płytkiej kieszeni uzbierać siana i kupić porządny .
Na ten pierwszy nie mogę patrzeć
ps. a jakieś farbki już kupiłeś ? W razie pytań to wal . A trzymałeś kiedyś w ręku "gana" ?