Poszukiwania dachu od traba...:)
Moderator: Golab
Poszukiwania dachu od traba...:)
Poszukuje dachu od trabanta najlepiej cały... znaczy może być porysowany i z dziurą po antenie byle nie połamany bo taki nieprzydatny...:)
A i obojętne czy kombi czy sedan...:)
A i obojętne czy kombi czy sedan...:)
Teraz są dwie Fajne zagłady...:)
Na elektroda.pl znalazłem na szybko temat o przewożeniu lodówki (z 2003-2004r.) i piszą, że powinno się przewozić na stojąco, najwyżej pod lekkim kątem (do 45stopni)... na leżąco też można ale trzeba położyć lodówkę na stronę tłoczną sprężarki żeby się olej nie wlał do obiegu...
czyli Kemi wychodzi na to że Twój tata wie jak to położyć albo ma to gdzieś?
Jeśli się przewozi na leżąco należy później dać lodówce spokój na dobre naście godzin żeby olej spłynął jeśli wleciał gdzieś dalej... zatem głównie chodzi o ten olej ale także o obciążenie rurek żeby nie popękały.
To tyle z tego co wyczytałem xD Nie szukałem jak jest w nowocześniejszych lodówkach
Pozdrawiam =]
[ Dodano: 2011-03-08, 12:52 ]
a tak w ogóle z tematu o dachu zrobił się OT o transporcie lodówki
czyli Kemi wychodzi na to że Twój tata wie jak to położyć albo ma to gdzieś?
Jeśli się przewozi na leżąco należy później dać lodówce spokój na dobre naście godzin żeby olej spłynął jeśli wleciał gdzieś dalej... zatem głównie chodzi o ten olej ale także o obciążenie rurek żeby nie popękały.
To tyle z tego co wyczytałem xD Nie szukałem jak jest w nowocześniejszych lodówkach
Pozdrawiam =]
[ Dodano: 2011-03-08, 12:52 ]
a tak w ogóle z tematu o dachu zrobił się OT o transporcie lodówki
- billbo-luke
Kris pisze:czyli Kemi wychodzi na to że Twój tata wie jak to położyć albo ma to gdzieś?![]()
Jeśli się przewozi na leżąco należy później dać lodówce spokój na dobre naście godzin żeby olej spłynął
Wie, wie Krisu spokojnie :) chodziło mi dokładnie o motyw z odstaniem po transporcie, co w przypadku lodówki prawie zawsze jest konieczne - np. w przypadku wnoszenia po schodach nie widziałam jeszcze, żeby ktoś to robił z lodówką w pionie
Najczęściej przewozi się je pochylone i tyle :) stąd moje pytanie - czemu konieczny jest taki wysoki transport :P
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
- billbo-luke