pomoc w rozeznaniu trabanta
Moderator: Golab
- billbo-luke
-
jasiujasiu1
jasiujasiu1, tak bo do malucha tylko takie pasują
w tym tygodniu może trabi stanie u mnie na podwórku ... była kolejna próba wyszarpnięcia go z garażu większym autem ale się nie udało.... więc nastał trochę spartański pomysł
ustawić go kołami nad ziemią na 4 pieńkach złapać go na hol i gwałtownie szarpnąć po czym nie spuszczać przez moment nogi z gazu... cel jest taki że trabi przesuwając się do przodu i spadając na koła ostro nimi szarpnie po czym one się odblokują. jak to nie pomoże to ja K**wa nie wiem co mam zrobić chyba nawet helikopter nie pomoże... z tak twardą sztuką jeszcze się nigdy nie spotkałem ... kiedyś odpaliłem malca który stał 5 lat... włożyłem tylko akumulator zaciągnąłem ssanie kręciłem przez 15 sek i odpalił po czym od razu pojechałem nim do domu ale taki uparty samochód jak ten trabant jeszcze mi się nie spotkał nigdy 
w tym tygodniu może trabi stanie u mnie na podwórku ... była kolejna próba wyszarpnięcia go z garażu większym autem ale się nie udało.... więc nastał trochę spartański pomysł
-
jasiujasiu1
Oby przy takiej akcji twój trab nie skończył tak http://www.youtube.com/watch?v=BQVvGC9W2bM
No mój malec też kiedyś stał 5 lat bez odpalania a poten nie niał problemu z odpalaniem...
Osobiście to ja bym w tym trabim zdią felgi na początek ostukał i napsikał gdzie sie da i sprawdził czy na ręcznym nie stoi(to że ręczny nie jest zaciągnięty to nie znaczy że na nim nie stoi więc bym to sprawdził w jakiej pozycji jest szczęka z tyłu.
No mój malec też kiedyś stał 5 lat bez odpalania a poten nie niał problemu z odpalaniem...
Osobiście to ja bym w tym trabim zdią felgi na początek ostukał i napsikał gdzie sie da i sprawdził czy na ręcznym nie stoi(to że ręczny nie jest zaciągnięty to nie znaczy że na nim nie stoi więc bym to sprawdził w jakiej pozycji jest szczęka z tyłu.
Trabiaktywny
- billbo-luke