Kupię cześci do trabanta

kupię/przyjmę

Moderator: Golab

ODPOWIEDZ
trabiSTG

Kupię cześci do trabanta

Post autor: trabiSTG »

Właśnie kupiłem trabanta 601, stan jego nie jest najlepszy ale wszystko w swoim czasie. Potrzebuje do niego gażnik, kolektor wydechowy i kranik paliwa. Jeśli ktoś ma to pisac na papa533@wp.pl lub sms-em(bo mikrofon nie działa :)) 511951379. Jestem ze Starogardu
Awatar użytkownika
J.J.
Kontakt:

Post autor: J.J. »

1. Przywitaj się.
2. Kupiłeś niebieskie kombi?
3. są różne gaźniki i rożne kolektory.
Awatar użytkownika
KajteK

Post autor: KajteK »

J.,
1. napisz jemu gdzie ma się przywitać (bo jak nie to za chwilę będziesz miał tutaj 'cześć, nazywam się Roman i jestem alkoholikiem, nie piję od 3 dni... wróóóóóóć-pojutrze będzie od 2' :mrgreen:
2. nie chwal się, że znasz wszystkie Traby w pomorskim :-P
3. a może tak podałbyś koledze od razu jakie ma gaźniki i kolektory do wyboru. a jak już się mądrzysz mądralo to i kraniki są różne bo takie z sztywnym 'integralnym' pokrętłem przechodzącym przez eliptyczną dziurę w grodzi silnika, oraz takie na 'druciane' pokrętło przechodzące przez okrągły otwór w grodzi i biegnące aż do 'konsoli' centralnej wraz z manipulatorami 'klimatronika' :lol:
Awatar użytkownika
J.J.
Kontakt:

co do trzeciego to wiedz, że mechanizm jest ten sam, a sposób odkręcania można zamienić ;)

odnosnie tego czy ma tego niebieskiego traba kombi to to złomek troszke niestety, w sam raz na teile ;)
Awatar użytkownika
KajteK

Post autor: KajteK »

z kolektora z ogrzewaniem też możesz zrobić kolektor bez ogrzewania :-P
Awatar użytkownika
J.J.
Kontakt:

można ;)