04/05.08.2007r.
Moderator: Golab
04/05.08.2007r.
aaaaaaa więc tak
ponieważ dnia 01.08. moja skromna osoba ma urodzi a że na dodatek to jest Środek i niebardzo można imprezić tego dnia to dlatego właśnie podjęta została inicjatywa społeczna i dnia 04.08 będzie się odbywać uroczystość uroczystego postarzania w/w osoby xD ten niecny proceder będzie miał miejsce w miejscowości co się zowie KLONOWO i jest na trasie z Przywidza do Egiertowa (zdecydowanie bliżej Przywidza i z tej strony radziłbym dojechać) na prywatnej posesji gdzie spokojnie się wszyscy pomieścimy naszymi rikszami
co do noclegu to jak ktoś ma namiota to jak to mawiał słynny poeta "pole to ja tu mam wszędzie"
wiec nie będzie problemu z namiotowaniem się. jeśli ktoś jest miękka faja albo po prostu lubi komfort lub nie ma namiota ALE ma materaca/karimatę/gruby śpiwór/lubi spać na podłodze to miejsce dla niego też się znajdzie
z atrakcji które mogę wyjawić to będzie łognisko oraz jezioro (niestety za daleko żeby Kamika zanieść i wykąpać
) w którym można sie pluskać (jeśli jest oczywiście dość ciepła woda - czysta to ona jest) i łowić ryboszczaki (Ksycioru-jakby co łódkię da sie załatwić wiec też będziemy mogli być na week& w ŁODZI
) reszty atrakcji nie zdradzę
jeśli chodzi o wszelki prowiant to ja postaram się coś zapewnić (tak w stanie stałym jak i płynnym) ale jeśli ktoś na imprezę zawita z własnym to nikt na niego krzywo sie paczył nie będzie
aha-jakby co to w Przywidzu jest kościół
to tak dla jasności
a no i z atrakcji to podobno (to nie jest jeszcze potwierdzona wiadomość) w Sobotę w Przywidzu jest jakiś festyn na którym możemy potrzodzić xD
a teraz parę spraw dojazdowych:
opcja nr. 1- spotykamy sie u mnie na posesji i jedziemy zwartym szykiem tam (lamerskie wyjście ale gwarantuje dotarcie
)
opcja nr. 2- każdy przyjeżdża sam jadąc trasą 221 od obwodowej przez Kolbudy aż do Przywidza a tam skręca na Egiertowo i wtedy albo daje nam sygnałka i ktoś na wabika wychodzi i zbiera z drogi najdeżdżających albo po wjechaniu do Klonowa po przejechaniu 2 ostrych zakrętów (pierszy w lewo drugi w prawo) po dojechaniu do trzeciego (w lewo) wypatruje reklam "choinki" czy coś takiego i drugiej "bramy, balustrady" i z tego lewego zakrętu "wypada" prosto na żużlową drogę zamiast jechać dalej asfaltem pod górę na Egiertowo i jak zjedzie na żużel to będzie widział na 100% tą reklamę "bramy, balustrady" i to będzie tam
z resztą będą tam (mam nadzieje) już insze Traby (no przynajmniej 2)
opcja nr. 3- każdy przyjeżdża którędy chce byle trafił na imprezę
jeśli coś zamotałem i ktoś czegoś nie zrozumiał to zapraszam na prywatne korepetycję - służę wiedzą
no i oczywiście WSZYSTKICH SERDECZNIE ZAPRASZAM
i żeby nie było - impreza jest niebiletowana
no ale niestety nie są przewidywane naklejki imprezowe
może next tajm 
ponieważ dnia 01.08. moja skromna osoba ma urodzi a że na dodatek to jest Środek i niebardzo można imprezić tego dnia to dlatego właśnie podjęta została inicjatywa społeczna i dnia 04.08 będzie się odbywać uroczystość uroczystego postarzania w/w osoby xD ten niecny proceder będzie miał miejsce w miejscowości co się zowie KLONOWO i jest na trasie z Przywidza do Egiertowa (zdecydowanie bliżej Przywidza i z tej strony radziłbym dojechać) na prywatnej posesji gdzie spokojnie się wszyscy pomieścimy naszymi rikszami
aha-jakby co to w Przywidzu jest kościół
a no i z atrakcji to podobno (to nie jest jeszcze potwierdzona wiadomość) w Sobotę w Przywidzu jest jakiś festyn na którym możemy potrzodzić xD
a teraz parę spraw dojazdowych:
opcja nr. 1- spotykamy sie u mnie na posesji i jedziemy zwartym szykiem tam (lamerskie wyjście ale gwarantuje dotarcie
opcja nr. 2- każdy przyjeżdża sam jadąc trasą 221 od obwodowej przez Kolbudy aż do Przywidza a tam skręca na Egiertowo i wtedy albo daje nam sygnałka i ktoś na wabika wychodzi i zbiera z drogi najdeżdżających albo po wjechaniu do Klonowa po przejechaniu 2 ostrych zakrętów (pierszy w lewo drugi w prawo) po dojechaniu do trzeciego (w lewo) wypatruje reklam "choinki" czy coś takiego i drugiej "bramy, balustrady" i z tego lewego zakrętu "wypada" prosto na żużlową drogę zamiast jechać dalej asfaltem pod górę na Egiertowo i jak zjedzie na żużel to będzie widział na 100% tą reklamę "bramy, balustrady" i to będzie tam
opcja nr. 3- każdy przyjeżdża którędy chce byle trafił na imprezę
jeśli coś zamotałem i ktoś czegoś nie zrozumiał to zapraszam na prywatne korepetycję - służę wiedzą
no i oczywiście WSZYSTKICH SERDECZNIE ZAPRASZAM
i żeby nie było - impreza jest niebiletowana