[1.1] kable - stacyjka
Moderator: Golab
[1.1] kable - stacyjka
Od 2 tygodni trzymam trampka na parkingu w kerfurze, w zasadzie to od momentu jak wilgoc mi w zaplonie namieszala...
Jezdilem do niego, odpalalem, rozgrzewałem itd.
A po świetach okazalo sie ze jakies buraki zabawily sie z moim trabantem. Znalazelm go przestawionego na drugi koniec parkingu wysmarowanego pasta polerska ktora byla w srodku.
Zniknela stara opona letnia z bagaznika (druga została) scyzoryk, kabel do telefonu i wjazdówka na teren stoczni. W zasadzie nic wiecej nie zginelo mimo ze mialem w nim kupe gratów.
Niestety zartownisie zgieli mi polke pod kierownica i poodlaczali wszysktie kabelki od stacyjki
Ktos wie jak to podlaczyc na nowo?
Jezdilem do niego, odpalalem, rozgrzewałem itd.
A po świetach okazalo sie ze jakies buraki zabawily sie z moim trabantem. Znalazelm go przestawionego na drugi koniec parkingu wysmarowanego pasta polerska ktora byla w srodku.
Zniknela stara opona letnia z bagaznika (druga została) scyzoryk, kabel do telefonu i wjazdówka na teren stoczni. W zasadzie nic wiecej nie zginelo mimo ze mialem w nim kupe gratów.
Niestety zartownisie zgieli mi polke pod kierownica i poodlaczali wszysktie kabelki od stacyjki
Ktos wie jak to podlaczyc na nowo?
dzieki Emi dostałem i widze jakie kolorki wchodza w stacyjke i zapewne takie same zwisaja mi teraz obok stacyjki. Niestety i tak nie bede za bardzo wiedzial co i gdzie dokladnie, chyba ze zdemontuje stacyjke i zobacze czy sa tam jakies opisy. No ale tego poki co wolalbym uniknac.
Kto mi moze cyknac fotke tylu stacyjki z podlaczonymi prawidlowo kablami?
Kto mi moze cyknac fotke tylu stacyjki z podlaczonymi prawidlowo kablami?
są opisy, są na pewno, wszystkie "porty" są opisane, cyferki jak na schemacie! może jak do góry nogami tam wejdziesz to zobaczysz.
mój Tata mówi że na niemieckich urządzeniach zawsze wszystko jest opisane, są cyferki i dojdziesz co i jak, po tych oznaczeniach nie mając zielonego pojęcia złożył sam instalację elektryczną do Wartbura.
dasz radę Pająk :)
mój Tata mówi że na niemieckich urządzeniach zawsze wszystko jest opisane, są cyferki i dojdziesz co i jak, po tych oznaczeniach nie mając zielonego pojęcia złożył sam instalację elektryczną do Wartbura.
dasz radę Pająk :)
Byłem wczoraj jeszcze raz przy trabie i na spokojnie bez emocji przyjrzalem sie sprawie i chyba jest nadzieja :)
Kable przez 20 lat sie zastaly juz w pewnej pozycji i sa blisko stacyjki wiec na czuja chyba mi sie uda :) nie splatali ich na szczescie.
W ogole niechcacy dwa zwarlem i zaczał rozrusznik krecic :)
Kable przez 20 lat sie zastaly juz w pewnej pozycji i sa blisko stacyjki wiec na czuja chyba mi sie uda :) nie splatali ich na szczescie.
W ogole niechcacy dwa zwarlem i zaczał rozrusznik krecic :)
- billbo-luke