minione trabanty
Moderator: Golab
a co to za trabi w sopocie stoi przy głownej ulicy na tablicach CW i ma bagaj na dachu i od pewnego czasu jakies reklamy i to jest 601
[ Dodano: 2010-08-29, 22:41 ]
POZDRO dla biało czerwone traba dzis na dąbrowie skrecający na myjnie koło da grassoo ;p tzn jak do Roberta :P
POZDRO dla biało czerwone traba dzis na dąbrowie skrecający na myjnie koło da grassoo ;p tzn jak do Roberta :P
Pozdrawiam eMTi
Slow but Low...
Slow but Low...
- billbo-luke
Byliśmy z Kamikiem na przejażdżce
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2010-09-07, 19:54 przez billbo-luke, łącznie zmieniany 1 raz.
- billbo-luke
a ja na Słowackiego, juz bliżej grunwaldzkiej widziałam dwukolorowego Traba z bagażnikiem i naklejką z Trabi Days, tyle dojrzałam w biegu, znamy właściciela?
a Drugi stoi w oruni koło domu, z pociągu go widać, ostatnio tylko mi mignął, jutro przyjrzę mu się bardziej, o ile pociąg nie będzie za szybko jechał.
a Drugi stoi w oruni koło domu, z pociągu go widać, ostatnio tylko mi mignął, jutro przyjrzę mu się bardziej, o ile pociąg nie będzie za szybko jechał.
Jak do Bydgoszczy się wjeżdza od strony świecia to po lewej stronie w jakimś sadzie najpierw stała biała polówka kombi, a od niedawna dołączył do niej 601 kombi. Że nie wspomne o barze"golonka" czy jakos tak, pare kilometrów wczesniej po prawej, gdzie facet ma fajna kolekcję, i co przejeżdzam to kolekcja ta sie powieksza.
Szanuj zieleń.