czyżby czas na Kopalino 6.00 ?
Moderator: Golab
czyżby czas na Kopalino 6.00 ?
hhmmm, naszło mnie na przeglądanie starych zdjęć na czarnej i doszłam do wniosku że czas najwyższy jakąś imprezę skręcić! :) Nie wiem czy wiecie przyjaciele , ogłaszam oficjalnie, wracam z emigracji. One way ticket już kupiony. Klamka zpadła.
A i tradycję trzeba podtrzymać więc zaczęliśmy się z Gregiem narazie potajemnie namawiać na Kopalino, do którego jak co roku tradycyjnie wszystich Was zapraszamy. Więc teraz juz nie jest potajemnie! :) a wyrwałam sie z tematem jak guma z gaci gdyż jak już wspomniałam naszło mnie sentymentalnie a jak człowiek sam siedzi to się dłuży , i po nocach spać nie może, i takie tam, no to piszę.
no to teraz tylko kwestia daty, musimy się rozmówić z zarządcami rancza i Kopalino 6.00 planować można by!
jakiś motyw przewodni zapodać i ja już sie nie moge doczekać!
[ Dodano: 2010-05-19, 01:18 ]
ps. sloganizer mi teraz wyrzucił tekst "I love Trabant" :D hehehehe
A i tradycję trzeba podtrzymać więc zaczęliśmy się z Gregiem narazie potajemnie namawiać na Kopalino, do którego jak co roku tradycyjnie wszystich Was zapraszamy. Więc teraz juz nie jest potajemnie! :) a wyrwałam sie z tematem jak guma z gaci gdyż jak już wspomniałam naszło mnie sentymentalnie a jak człowiek sam siedzi to się dłuży , i po nocach spać nie może, i takie tam, no to piszę.
no to teraz tylko kwestia daty, musimy się rozmówić z zarządcami rancza i Kopalino 6.00 planować można by!
[ Dodano: 2010-05-19, 01:18 ]
ps. sloganizer mi teraz wyrzucił tekst "I love Trabant" :D hehehehe
-
szefo123456