Trabantem do ...
Moderator: Golab
Trabantem do ...
Zakładam temat ponieważ coraz częściej się zdarza, że ktoś chce jechać Trabantem Trabantką gdzieś :)
Tutaj będą mogli pisać ludzie, którzy właśnie mają na coś takiego ochotę, albo jakiś kontakt do owych osób.
Więc dziś dostałem info :)
GG Marcina:
[hide]2084269[/hide]
Tutaj będą mogli pisać ludzie, którzy właśnie mają na coś takiego ochotę, albo jakiś kontakt do owych osób.
Więc dziś dostałem info :)
UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem "[xxxxx]". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów.
Witam, jestem Marcin, znalazłem Twój kontakt gg na stronie Trabant Trójmiasto, mam zapytanie, mama nadzieje że możesz pomóc:) poszukuję Trabanta który mógłby 31 lipca [xxxxx] zawieźć mnie i moja żonę (przyszłą ;) ) do ślubu, Trabant najlepiej nie oklejony, żółty, niebieski, czerwony , zielony lub w kolorze oryginalnym trabantowskim, wszystko jedno w sumie, jeśli Ty albo ktoś z Twoich znajomych miałby możliwość wypozyczyć Trabanta na dosłownie 1 do 2 godzin 31 lipca od godziny [xxxxx] to będę bardzo wdzieczny za kontakt . Pozdrawiam serdecznie. Marcin.
GG Marcina:
[hide]2084269[/hide]
- billbo-luke
-
szefo123456
Wiec tak jest kilka takich miejsc ale ja mam taki pomysł może jakieś :
"Wakacje Trabantowe"
Coś w stylu jakiś jakiś biwak np. 7 dni ogniska namioty, procenty itp ?
Np. nad morzem Wy macie nie daleko ja też bym się doczłapał :P
Pozdrawiam
"Wakacje Trabantowe"
Coś w stylu jakiś jakiś biwak np. 7 dni ogniska namioty, procenty itp ?
Np. nad morzem Wy macie nie daleko ja też bym się doczłapał :P
Pozdrawiam
"Nie wymagam od Ciebie osiągów Ferrari
Wystarczy, żebyś mi zapalił "
Wystarczy, żebyś mi zapalił "