Trabantowe walęWtynki :)
Moderator: Golab
nieśmiało zapytam, czy ktoś ostatnio widział jak wygląda nasza stacyja? jadąc do pracy tak ją sobie obejrzałam i śniegu tam po kolana :D nie wiem jak Wy, ale ja się zakopię na bank :D Lesio nie lubi takich śniegów, starczy mi hardkorów pod domem
dzisiaj wracając rzucę okiem na parking na przeciwko stacji - może tam jest lepiej
chyba, że ktoś proponuje jakąś inną miejscówkę? 
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
- billbo-luke
Greg a Ty oponki masz już zimowe? bo w taką pogodę na letnich to nie polecam... no chyba, że do niedzieli skończy się śnieżny atak
Stacja wygląda dzisiaj gorzej niż przed tygodniem, więc może jednak Klif? chociaż tam na Walentynki będzie pewnie pełno autek...
Stacja wygląda dzisiaj gorzej niż przed tygodniem, więc może jednak Klif? chociaż tam na Walentynki będzie pewnie pełno autek...
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
heh, czyli tylko mój Lesio tańczy na ulicach? zastanawiam się nad inwestycją w zimówki powoli, zwłaszcza po tym co działo się wczoraj i dziś. Zobaczę na spocie jakie ciekawe buciki sprawiłeś swojej rajdówce :)
Pozdrawiam serdecznie, Kamila
Pozdrawiam serdecznie, Kamila