antyreklama...
Moderator: Golab
antyreklama...
po tym co dziśiaj wyszło na jaw, aż postanowiłem założyć temat...
odradzam komukolwiek korzystanie z wulkanizacji w Elblągu w firmie:
Dana Hurtownia Ogumienia Danuta Wielgat na al. Piłsudskiego
w wakacje zmieniałem u nich komplet opon i spieprzyli mi jeden wentyl, a potem się wymigiwali i pozostało wymieniać dobrą dętkę, ale to jeszcze nic...
we wrześniu złapałem gumę i kawałek jechałem na feldze - wciągnęło wentyl do środka i dętka była do wymiany - założyli nową - wczoraj złapałem kapcia na tym kole, a dzisiaj wulkanizator znalazł wewnątrz opony, uwaga! - mój stary wentyl - który to właśnie przebił mi dętkę... nie mógł uwierzyć że jeździłem od września z wentylem wewnątrz opony
gnoje nawet musieli nie zajrzeć do opony tylko wsadzili nową dętkę, skasowali 30zł i zadowoleni
odradzam komukolwiek korzystanie z wulkanizacji w Elblągu w firmie:
Dana Hurtownia Ogumienia Danuta Wielgat na al. Piłsudskiego
w wakacje zmieniałem u nich komplet opon i spieprzyli mi jeden wentyl, a potem się wymigiwali i pozostało wymieniać dobrą dętkę, ale to jeszcze nic...
we wrześniu złapałem gumę i kawałek jechałem na feldze - wciągnęło wentyl do środka i dętka była do wymiany - założyli nową - wczoraj złapałem kapcia na tym kole, a dzisiaj wulkanizator znalazł wewnątrz opony, uwaga! - mój stary wentyl - który to właśnie przebił mi dętkę... nie mógł uwierzyć że jeździłem od września z wentylem wewnątrz opony
gnoje nawet musieli nie zajrzeć do opony tylko wsadzili nową dętkę, skasowali 30zł i zadowoleni
heheh zdarza się :D Grunt że dojechałeś
Ja kiedyś wymieniałem zimówki na letnie i podczas jazdy słyszę takie walenie z koła ,myslałem ze zle wywazone albo cholera flak . okazało sie ze kolesiowi co montował opony wpadł ten przyząd do wciskania wentyli
. Ale od tamtej pory chociaż mam u nich układy :) pozdr...
Ja kiedyś wymieniałem zimówki na letnie i podczas jazdy słyszę takie walenie z koła ,myslałem ze zle wywazone albo cholera flak . okazało sie ze kolesiowi co montował opony wpadł ten przyząd do wciskania wentyli
BARKAS B1000 KB ''Stasibus''
BARKAS B1000 HP ,,Pritsche''
Nie wiem jak to w Trabim ale w Zuku bezdentkowa to tylko i wyłącznie minimalnie wieksza średnica felgi (wewnątrz) przez co ta sama opona (dętkowa) staje sie bezdętkową bo ciaśniej wchodzi do ranta . Wentyl osadzany na feldze oczywiście :D
Może i tak miały Trabanty ,niewiem bo na każdej feldze trabantowej mam dętkę .
Może i tak miały Trabanty ,niewiem bo na każdej feldze trabantowej mam dętkę .
BARKAS B1000 KB ''Stasibus''