[1.1] szukam magika elektryka
Moderator: Golab
[1.1] szukam magika elektryka
Mam problem z centralnym w trabie.
Upadl mi pilot na ziemie i teraz nie dziala. Dioda swieci ale alarm nie reaguje.
Niestety taki mam centralny ze tylko pilotem drzwi moge otworzyc i jestem w d...pie.
Ktos jest w stanie pomoc? :)
POMOCY!!!
Upadl mi pilot na ziemie i teraz nie dziala. Dioda swieci ale alarm nie reaguje.
Niestety taki mam centralny ze tylko pilotem drzwi moge otworzyc i jestem w d...pie.
Ktos jest w stanie pomoc? :)
POMOCY!!!
Ostatnio zmieniony 2009-09-28, 08:20 przez redips, łącznie zmieniany 1 raz.
bede kombinowal... może ten aku bo ostatnio cos mu gorzej chyba jest.
A pilocik zanioslem do pana elektryka od autoalarmow i wymienil w nim jakies zabezpieczenie ze jak baterie sie odwrotnie wlozy zeby nic sie nie stalo i dal nowa bateryjke ale nie pomoglo.
A centralny zdaje sie w ogole nie reagowac bo lampka alramu miga caly czas tak samo i nic nie reaguje.
A pilocik zanioslem do pana elektryka od autoalarmow i wymienil w nim jakies zabezpieczenie ze jak baterie sie odwrotnie wlozy zeby nic sie nie stalo i dal nowa bateryjke ale nie pomoglo.
A centralny zdaje sie w ogole nie reagowac bo lampka alramu miga caly czas tak samo i nic nie reaguje.
A Krisu... zamontowany mam juz silownik przy klamce i teraz czeka tylko na "podlaczenie" do zamka. Poniewaz juz wiesz co i jak to bede sie zwracal do Ciebie z ta sprawa... :)
[ Dodano: 2009-09-16, 09:41 ]
W sumie tematu jeszcze nie zamykam. Zmieniam watek.
Ponieważ zostałem tylko z jednym pilotem... Czy wiecie moze czy i gdzie mozna dorobic drugiego pilota? zeby miec w razie co.
[ Dodano: 2009-09-16, 09:41 ]
W sumie tematu jeszcze nie zamykam. Zmieniam watek.
Ponieważ zostałem tylko z jednym pilotem... Czy wiecie moze czy i gdzie mozna dorobic drugiego pilota? zeby miec w razie co.