2takt do filmiku poszukiwany
Moderator: Golab
2takt do filmiku poszukiwany
Witam serdecznie!
Dostałam cynk, że szukany jest pilnie Trabunt Cfaj z okolic 3miasta do filmiku na wp - byłaby to prezentacja autka i właściciela, poza tym ogólnie o Trabantach i ich historii, coś w tym stylu: klik Syrenka
Autorzy cyklu szukają dwutakta wyglądającego przyzwoicie i możliwie najstarszego, chociaż wiek nie jest sprawą decydującą :)
Jakby ktoś chciał wziąć udział (nieodpłatnie) to czekam na kontakt!
Pozdrawiam, Kamila
Dostałam cynk, że szukany jest pilnie Trabunt Cfaj z okolic 3miasta do filmiku na wp - byłaby to prezentacja autka i właściciela, poza tym ogólnie o Trabantach i ich historii, coś w tym stylu: klik Syrenka
Autorzy cyklu szukają dwutakta wyglądającego przyzwoicie i możliwie najstarszego, chociaż wiek nie jest sprawą decydującą :)
Jakby ktoś chciał wziąć udział (nieodpłatnie) to czekam na kontakt!
Pozdrawiam, Kamila
Ostatnio zmieniony 2009-10-13, 21:01 przez kemi, łącznie zmieniany 3 razy.
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
No włacha w końcu to nas dotyczy...
...wszyscy mamy wspólną wątrobę
...wszyscy mamy wspólną wątrobę
Ostatnio zmieniony 2009-09-30, 13:11 przez koko, łącznie zmieniany 1 raz.
Trabiaktywny
Ksycior, mail doszedł? bo odpowiedzi ni ma
Panowie spokojnie - poinformuję wszystkich jak już dogramy szczegóły więc będziecie wiedzieć co jak po co i z kim :)
Pasuje?
Pozdrawiam, Kamila
Panowie spokojnie - poinformuję wszystkich jak już dogramy szczegóły więc będziecie wiedzieć co jak po co i z kim :)
Pasuje?
Pozdrawiam, Kamila
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
Ksycior, nie zrozumiałam zbytnio :| Filmowcy polecili mi dogadać szczegóły i ustawić się jakoś na kręcenie - teraz to już będzie ciężko bo pogoda nie taka :| ale ogólnie nawet nie wiem, czy byłbyś w stanie go podstawić do Gdańska, bo odzewu brak
więc sprawa ucichła :| będę się pytać, jak bardzo im się spieszy... szkoda trochę, że nie odpowiedziałeś, jak jeszcze słonko się pokazywało częściej
Pozdrawiam, Kamila
Pozdrawiam, Kamila
może by zebrać kilka dwusuwów i niech kręcą kilku ludzi i zrobią ze tak powiem zbiorówkę ;)
Zawsze to ciekawsze niż podziwiać jedno auto. I zawsze by było trochę więcej powiedziane jak by kilka osób odpowiadało na pytania ;)
Ja tam mógl bym podjechać, mimo iż mój trabi jeszcze nie jest w mega pięknym stanie, ale wszystko w swoim czasie...
Zawsze to ciekawsze niż podziwiać jedno auto. I zawsze by było trochę więcej powiedziane jak by kilka osób odpowiadało na pytania ;)
Ja tam mógl bym podjechać, mimo iż mój trabi jeszcze nie jest w mega pięknym stanie, ale wszystko w swoim czasie...