Aga zaprasz na soczek ;p w najblizszy wikend
Moderator: Golab
Aga zaprasz na soczek ;p w najblizszy wikend
ja byb byl za niedziela poniwaz mnie w sobote nie ma wiec o ktorej i gdzie
Re: Aga zaprasz na soczek ;p w najblizszy wikend
golab pisze:ja byb byl za niedziela poniwaz mnie w sobote nie ma wiec o ktorej i gdzie
Tak, niedziela jest gicio. A co na to Aga?
Citoz
Citoz pisze:Najpierw dajecie bana a potem pieprzycie o jakims soczku. W ogole dobrze bedzie jak tu jeszcze dziewczyna kiedykolwiek wejdzie.
yyyyyyyyyyym, ok, nikt zadnego BANA nie dostal (moze ewentualnie banana;p), wszystko jest na wesolo, z duza dawka humoru i przymruzenia oka;p wiec mam nadzieje, ze Aga tak to odbiera wszystko, bo jak nie to chyba sie na tym forum niezbyt odnajdzie;) ty chyba tez nie;) a co do soczku, to co ma jedno do drugiego??
anal pisze:yyyyyyyyyyym, ok, nikt zadnego BANA nie dostal (moze ewentualnie banana;p), wszystko jest na wesolo, z duza dawka humoru i przymruzenia oka;p wiec mam nadzieje, ze Aga tak to odbiera wszystko, bo jak nie to chyba sie na tym forum niezbyt odnajdzie;) ty chyba tez nie;) a co do soczku, to co ma jedno do drugiego??
Ja bym sie obrazil i wyszedl
Citoz
-
Aga
-
Aga
gratuluje
ale nie wiem jak mogles sprawdzic czy masz jajniki: ich przeciez nie widac
a powiedzenie to trawestacja-korekta tak sie czasem powinno mowic dla zdrowej rownowagi
ja wole Trabi i be soczek, niz najlepsze piwko, ale zaproszonym pozotawiam decyzje bo jak ktos slusznie zauwazyl: licza sie kierowcy!
ale nie wiem jak mogles sprawdzic czy masz jajniki: ich przeciez nie widac
a powiedzenie to trawestacja-korekta tak sie czasem powinno mowic dla zdrowej rownowagi
ja wole Trabi i be soczek, niz najlepsze piwko, ale zaproszonym pozotawiam decyzje bo jak ktos slusznie zauwazyl: licza sie kierowcy!