strona początki
Moderator: Golab
strona początki
postanowiłem w między czasie napisać stronkę.
pewnych rzeczy sam nie zrobię, ale to co uda mi się zrobić pewnie zbije z ceny :)
oto strona :D
http://jakas.nazwa.pl/webz/tt/
działają tylko ludzie>auta,
rejestracja i administracja uzytkownikami i ich autami :)
i tu pytaś kilka...
czy obecna forma przedstawiania auta i ludzi sie podoba?
co umiescic do auta?
jaka wielkosc avatara sie widzi bardziej?
pewnych rzeczy sam nie zrobię, ale to co uda mi się zrobić pewnie zbije z ceny :)
i tu pytaś kilka...
co umiescic do auta?
Re: strona początki
J. pisze:postanowiłem w między czasie napisać stronkę.
i tu pytaś kilka...
co umiescic do auta?
Wielkośc Avatara, myślę że jest OK. Taka nie za duża, nie za mała. Forma całkiem fajna. Co umieścic do auta... Hmmm, chyba najbardziej przejrzyście byłoby zrobic "formularz". MARKA, MODEL, ROCZNIK, KRÓTKI OPIS. Myślę, że to by było tak w sam raz. Takie moje zdanie w tej sprawie. J., dobra robota :)
Maciej Kawka - AKM Sekcja Pojazdów Zabytkowych
Wartburg 1.3 1991r. - GAA 3889
Renault 11 1986r. - GD 9854M
Fiat Uno 2001r. - GD 518EW
Wartburg 1.3 1991r. - GAA 3889
Renault 11 1986r. - GD 9854M
Fiat Uno 2001r. - GD 518EW
czarną strone trzeba mieć, bo jest legendarna!
ta nowa wersja jest fajna ( a co jest nie tak ze starą tak poza tym)
avatary są ok, bedzie ładnie widać zdjecie a pojedyńczy nie zajmie pół ekranu. I ma być tak jak po staremu? że jak klikniesz to otworzy się galeria? nie nie, czekaj teraz to się bedzie nazywało profil :) no i tak jak pisze mac_kaw, jakiś opis auta, nie musi tego być dużo. A bedzie opcja że jeden użytkownik może sobie utworzyć wiecej niż jedno "auto" ? no bo niektórzy mają już więcej niż jedno . Chodzi mi o to, żeby był jeden profil użytkownika ale dwa osobne podprofile dla pojazdów.
I galerie zlotowo-spotowe muszą być obowiązkowo , w internecie historie najlepiej się opowaidają obrazami!
avatary są ok, bedzie ładnie widać zdjecie a pojedyńczy nie zajmie pół ekranu. I ma być tak jak po staremu? że jak klikniesz to otworzy się galeria? nie nie, czekaj teraz to się bedzie nazywało profil :) no i tak jak pisze mac_kaw, jakiś opis auta, nie musi tego być dużo. A bedzie opcja że jeden użytkownik może sobie utworzyć wiecej niż jedno "auto" ? no bo niektórzy mają już więcej niż jedno . Chodzi mi o to, żeby był jeden profil użytkownika ale dwa osobne podprofile dla pojazdów.
I galerie zlotowo-spotowe muszą być obowiązkowo , w internecie historie najlepiej się opowaidają obrazami!
jędrek, ja od października mogę pomóc bo jak narazie czasu braknie, ale może wspólnymi siłami coś się spłodzi i mniej zostanie do opłacania!! obecnie w php i mysql mam jakieśtam pojęcie. może jakiś długi wieczór z kilkoma browarkami i coś się uda spłodzić
jak już będę z powrotem w 3m to można pomyśleć