Trabant Emi
Moderator: Golab
tak własnie było jak mówi Kajtek! :)
to była tylko taka mała wizyta u kosmetyczki, konkretne malowanie i wypychanie wgnieceń jeszcze przed nami.
Qbs, nie wiem jaka paleta, Tata kupował ( zapytam się jak to dokładnie było) , facio w sklepie zmieszał według wzornika, klolor nazywa się Gletscherblau, jest tylko lekko rozbielony dla efektu naturalnego "wypłowienia" :)
to była tylko taka mała wizyta u kosmetyczki, konkretne malowanie i wypychanie wgnieceń jeszcze przed nami.
Qbs, nie wiem jaka paleta, Tata kupował ( zapytam się jak to dokładnie było) , facio w sklepie zmieszał według wzornika, klolor nazywa się Gletscherblau, jest tylko lekko rozbielony dla efektu naturalnego "wypłowienia" :)
Wiem :) To nie było z wzornika tak do końca. Bo facio miał taki katalog farb z markami samochodów i nazwami kolorów ( w przypadku Trabanta) ale bez numerów katalogowych farb tylko z recepturą i bez przykładowych kolorów, tylko nazwy. Musieliśmy zrobić śledztwo w necie i próbki w sklepie i tak wybraliśmy ten włąsnie Blau. Tata mówi że w tym katalogu Gletscherblau miał oznaczenie XX62.
a katalog był z firmy ICI, ale różne forimy też maja receptury na Trabantowe kolory, Artur mówi że Sikkens tez ma ten kolor w akrylu
http://www.qnetonline.nl/cgi-nt/qnet/qn ... &go=Szukaj
klikasz na kod i masz recepturę :)
a katalog był z firmy ICI, ale różne forimy też maja receptury na Trabantowe kolory, Artur mówi że Sikkens tez ma ten kolor w akrylu
http://www.qnetonline.nl/cgi-nt/qnet/qn ... &go=Szukaj
klikasz na kod i masz recepturę :)
-
jasiujasiu1
niniejszym pochwalam się
wczoraj mój Trabi śpiewająco przeszedł przegląd techniczny, na wszystkich tych urządzeniach i ogólnie to był "prawdziwy" przegląd
, i pan powiedział że jest super, hamulce bardzo dobre, luzów nigdzie nie ma, i pogratulował takiego auta! :) taaa dammm!
zdjęcia z Trabantowego weekendu jutro jak zrzucę, dziś już za późno .
I Strzała nie może się doczekać Mogilna , i chodzi jak szalony, 90 dyszek bez proszenia leci i zabrakło mi paliwa 100m przed stacją benzynową.
no i Rysiek też był wzięty poważnie w obroty ale to niech Greg sam opowie :)
wczoraj mój Trabi śpiewająco przeszedł przegląd techniczny, na wszystkich tych urządzeniach i ogólnie to był "prawdziwy" przegląd
zdjęcia z Trabantowego weekendu jutro jak zrzucę, dziś już za późno .
I Strzała nie może się doczekać Mogilna , i chodzi jak szalony, 90 dyszek bez proszenia leci i zabrakło mi paliwa 100m przed stacją benzynową.
no i Rysiek też był wzięty poważnie w obroty ale to niech Greg sam opowie :)
kawałek paseczka brakuje po przykrym incydencie z września 2008r
musiałabym się porozglądać za czymś takim, bardzo je lubię , takie oldschoolowe są, co nie? i znak charakterystyczny Strzały!
zaciesz czyli banan na ryju musi być jak się Trabantem jedzie
[ Dodano: 2011-03-30, 23:36 ]
czy to już wklejałam ?
zaciesz czyli banan na ryju musi być jak się Trabantem jedzie
[ Dodano: 2011-03-30, 23:36 ]
czy to już wklejałam ?