[1.1] Ustawienie zapłonu
Moderator: Golab
[1.1] Ustawienie zapłonu
Szukam jakieś dobrej duszyczki, która ustawi Leszkowi zapłon - może ktoś posiada umiejętności i chęci i zabierze w niedzielę na spota lampę co by Leszek przestał popiardywać?
Nieśmiało dodam, że prośbę kieruję głównie do Jajera, ale jeśli kto inny zechce pomóc, to chętnie skorzystam
Do zobaczonka w niedzielę!
Nieśmiało dodam, że prośbę kieruję głównie do Jajera, ale jeśli kto inny zechce pomóc, to chętnie skorzystam
Do zobaczonka w niedzielę!
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
hm... wolałabym spróbować na lampę najpierw :) tak czy inaczej liczę, że w niedzielę jakiś trabanciarz z krwi i kości spróbuje mi pomóc
btw. 19 letnie auto z przebiegiem 100 tys. to chyba jednak nie dużo :D zwłaszcza, że ja zrobiłam ponad 1000 w pierwszy tydzień po zakupie
btw. 19 letnie auto z przebiegiem 100 tys. to chyba jednak nie dużo :D zwłaszcza, że ja zrobiłam ponad 1000 w pierwszy tydzień po zakupie
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
no to co warczysz, skoro ja z wami nie wracała ;)
btw obiecałeś mi, że na zlocie przejadę się Twoim cfajem... dokładnie powiedziałeś to, jak ustawiałeś biegi u J pod domem... i co?
Kris mi dał prowadzić, Artioszka dał... a Ty nie
Tak czy inaczej - jeśli ktoś może to niech weźmie lampę na spota :)
btw obiecałeś mi, że na zlocie przejadę się Twoim cfajem... dokładnie powiedziałeś to, jak ustawiałeś biegi u J pod domem... i co?
Tak czy inaczej - jeśli ktoś może to niech weźmie lampę na spota :)