Garbosada
Moderator: Golab
ciesze sie ze sie znajdzie kierowca ;P teraz tylko transport z gdyni do sztumu hehe ale to zalatwione zdaje sie :) (pojade z kumplem w trabie Kaszuba racja?) nom i od razu kierowca bedzie mogl powiedziec co jest nie tak u mnie (bo zdaje sie ze slizga sie czasem sprzeglo) co objjawia sie tym ze jak da sie gaz do deski to silnik wyje i nie ciagnie do przodu jakbym mial wcisniete sprzeglo. w efekcie trzeba wolno dodawac gazu ale to zaden problem :)
1. Ogórek buzi wysmarowany na zlot!!! :)
2. Buzia, Aneta i Michał nie wyrobią się na 17.00, mogą być na stacji Rafinerii w Osowej o 19.00
3. Plotki o tym że wysmarujemy Traby zrobiły wrażenie na onanizatorach zlotu.
Wniosek:
W piątek spotkajmy się na parkingu przy stacji Rafinerii w Osowej i do 19.00 będziemy mieli czas na dekoracje Trabów a wyjazd na zlot dokona się około
19.00, kiedy Buzia z Anteną i Michałem dobiją do nas (o Kamiku nie wspomne :)
2. Buzia, Aneta i Michał nie wyrobią się na 17.00, mogą być na stacji Rafinerii w Osowej o 19.00
3. Plotki o tym że wysmarujemy Traby zrobiły wrażenie na onanizatorach zlotu.
Wniosek:
W piątek spotkajmy się na parkingu przy stacji Rafinerii w Osowej i do 19.00 będziemy mieli czas na dekoracje Trabów a wyjazd na zlot dokona się około
19.00, kiedy Buzia z Anteną i Michałem dobiją do nas (o Kamiku nie wspomne :)
filuuu w razie czego jak golab bedzie smigac swoim to ja moge smignac twoim, bo jeden z nas nie bierze bryki na bank wiec jedno prawojazdy jest wolne;p jak ci nie przeszkadza ze za szybko zmieniam pasy to moge cie wesprzec;)
godzina i miejsce spotkania moze byc;) pewnie cos kolo 17 trzebaby sie i tak zjechac zeby zdazyc wymalowac nasze krazowniki szos, chociaz mozna to bylo utrzymac w tajemnicy i zrobic niezly wjazd;p ale cos sie jeszcze wymysli;)
godzina i miejsce spotkania moze byc;) pewnie cos kolo 17 trzebaby sie i tak zjechac zeby zdazyc wymalowac nasze krazowniki szos, chociaz mozna to bylo utrzymac w tajemnicy i zrobic niezly wjazd;p ale cos sie jeszcze wymysli;)
No to ustalone :) Wyjazd o 19.00 ze stacji Rafinerii przy obwodnicy w Gdańsku Osowej w kierunku na Łódź, żeby nie było wątpliwości.
Podjadę po Was pod Klajfa ok. 16.30 i pojedziemy do Osowej.
Gołąb, sprawdziłeś czy te farbki nie niszczą lakieru? Jeśli są bezpieczne, kup jeszcze jedno opakowanie, kasa do zwrotu.
Pozdrawiam i do jutra :))))
Podjadę po Was pod Klajfa ok. 16.30 i pojedziemy do Osowej.
Gołąb, sprawdziłeś czy te farbki nie niszczą lakieru? Jeśli są bezpieczne, kup jeszcze jedno opakowanie, kasa do zwrotu.
Pozdrawiam i do jutra :))))