Pępkowe Trzomskich
Moderator: Golab
przeczytałem to teraz, na dobranoc, i, co tu dużo ściemniać, łzy poleciały poraz kolejny, no, i oczywiście od wiecznie towarzyszące im gile z nosa. Dziękuję. Wzruszony Trzomski.
A, no i oczywiście gratulacje przekażę osobie, osobom, którym się należą, dla mnie udział w całej sprawie był czystą przyjemnością (jakiś czas temu). Przyjedźcie...
A, no i oczywiście gratulacje przekażę osobie, osobom, którym się należą, dla mnie udział w całej sprawie był czystą przyjemnością (jakiś czas temu). Przyjedźcie...
Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant.
Dzięki wszystkim za przybycie, pomoc, odpalenie trampka :) i wogóle za zaj...... imprezę...ufff gratulaje oczywiście przekażę. Gołąb, Ty masz moją czapkę, ale to żadna strata, ja mam czyjś akordeon :)
Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant.
a jakby kto miał jakąś fotkę to my byśmy bardzo poprosili: dr.trzomski@wp.pl