"7" to jest "1" plus "6" :) nawet matematycznie się zgadza :) może niektóre loga są do siebie podobne ale przezentują różne trendy rozwojowe że się tak wyrażę.
niech się dzieje wola ludu!
Szczerze to nawet nie wiedzialem ze jest cos takiego jak Trabel.za.pl. Generalnie to do wszystkich tu przedstawionych log(ów) można się przyczepić. Bo np. jest okrągłe, bo ma znaczek trabanta, bo jest prostokątne, bo ma w nazwie trabant, bo ma wizerunek trabanta, bo zarys półwyspu helskiego czy tłoki i świece. Jak by głębiej pogrzebać w internecie to zawsze się znajdzie jakiś element identyczny z jakiś elementem z innego logo.
Ja akurat jutro wyjezdzam i nie bedzie mie az do zakonczenia ankiety. Mam nadzieje ze jak wroce juz wszystko bedzie jasne. I nie bedzie kolejnych ankiet.
Wystąpił błąd, głosowanie miało trwać do 2 kwietnia. Nie wszyscy oddali głosy. Krasnoludki zakończyły głosowanie przed czasem. Albo głosujemy jawnie (ci którzy jeszcze nie zagłosowali a chcieli by) albo robimygłosowanie dodatkowe (dla tch którzy jeszcze nie oddali głosu) lub powtarzamy całe głosowanie. Jakieś sugestie?
ja jestem za tym zeby te osoby co nie glosowaly, zaglosowaly w obojetnie jaki sposob :), a 3 zwyciescy przeszli do drugiej tury. to taka moja sugeracja :)