no właśnie to projekt naklejki ekipy trójmiasto i właśnie taki zamysł jak mówi J. że białe przezroczyste a czarne białe mimo że nikt nam już więcej miał nie mówić, że tak będzie
skomplikowane logo = logo nieczytelne
można w kwadracik wstawić boczny lub przedni profil trabika i coś napisać ewentualnie...
mi sredni lezy to bo logo powinnon miec jeden element i byc proste do zapamientania i narysowania w trzech ruchach :), ale wiem ze nie jest to proste :), dla mnie ma juz za duzo elementow wrzucil bym jeden napis Trabant.trojmiasto.pl ewentualnie twoj stary i kombinowal cos zliterami badz na literach ale cos prostego :)
napisanie Trabant.trojmiasto.pl to więcej niż trzy ruchy poza tym mnie logo składające się z samych liter kojarzy się z "9894 Halo taxi" czy "www.bodega.pl" naklejonych na taksówkach... ale wiadomo de gustibus non disputandum
zgadzam się natomiast z tezą, że logo powinno być na tyle proste i chwytliwe, żeby było wiadomo od razu o co chodzi nawet z pewnej odległości... aczkolwiek bez przesady bo chyba każdemu się podoba logo ekipy Uć
nie wiem jakie logo ma uc, chetnie cos pokombinuje ale teraz mam kiepskie mozliwosci bo prawie mnie nie ma w domu ale w styczniu sie juz to zmieni:) i napewno jakies pomysly podrzuce i wspolnymi silami polaczymy wszytko i bedzie gitaros :)
to moze niech kazdy co wymysli to tu wklei potem w polowie stycznia wybierze sie logo poprzez sonde i wiekszosc glosow [;
ewentualne dopracowanie szczegolow po wyborze loga, ktorego sie nie zmieni [;
a jak wygląda to logo ekipy uć o którym tyle się tu mówi? jak wrócę do gda to może coś pokombinuję, a dobrze by było zobaczyć uć, żeby wiedzieć jak już nie robić bo mam pewien pomysł