Parada Niepodległości w Gdańsku
Moderator: Golab
Tak jest napisane i dllatego prosiłem o deklaracje chętnych aby w rozsądnym czasie uzgodnić z organizatorami wiekszą ilość niż 6 wozów.
Jeśli w czwartek nagle objawi sie 10 chetnych załóg to nie będzie czasu na uzgadnianie, za to wyjdziemy na niepoważne towarzystwo. No ale już nie raz świecilem gałami... takie ryzyko zawodowe ;)
Nie moge się dodzwonic do Sztefana, ale z tego co wiem mial mieć operacje i nie był pewien czy na parade sie wybierze.
Jeśli w czwartek nagle objawi sie 10 chetnych załóg to nie będzie czasu na uzgadnianie, za to wyjdziemy na niepoważne towarzystwo. No ale już nie raz świecilem gałami... takie ryzyko zawodowe ;)
Nie moge się dodzwonic do Sztefana, ale z tego co wiem mial mieć operacje i nie był pewien czy na parade sie wybierze.
- billbo-luke
Pcheła 6-ty. Puszcze maila do organizatorów z informacją, że mamy 6 wozow i prośbą aby wpuscili 2-3 dodatkowe Traby gdyby się pojawiły bez anonsowania na Forum.
[ Dodano: 2011-11-08, 23:50 ]
Ustalcie prosze jakiś wygodny dla wszystkich punkt zbiórki, tak aby podjechać razem do formującej sie kolumny. Poza tym Paweł nie pamieta jak tam podjechać.
[ Dodano: 2011-11-08, 23:50 ]
Ustalcie prosze jakiś wygodny dla wszystkich punkt zbiórki, tak aby podjechać razem do formującej sie kolumny. Poza tym Paweł nie pamieta jak tam podjechać.
Jako klub otrzymalismy oficjalne podziękowanie za udzial i zaangażowanie w Gdańskiej Paradzie Niepodległości. To zwykły druk A4 na papierze ksero, także kazdy kto był może sobie to wydrukować i zachować na pamiątkę. Ponizej umieszczam skan. Jesli jego jakość jest coś nie teges - udostepnie oryginał /ale zdaje się, ze duzo wiecej z niego się nie wyciśnie/
Ja też bardzo dziękuję wszystkim, którzy nie zawiedli.
Ups, jest za gęsty nawet po zipowaniu, zrobie skana w lzejszym formacie, jeśli ktoś chce jpg - puszcze pocztą.
Rozrzedziłem go w pdf tak aby tu wszedł ale pdf nie jest dozwolony.
Dodam go do fotek z Parady jako jpg :)
[ Dodano: 2011-11-24, 22:33 ]
Stworzyłem galerie dot. Parady i umieściłem tam jpg z podziękowaniem.
Dorzućcie tam swoje fotki.
Ja też bardzo dziękuję wszystkim, którzy nie zawiedli.
Ups, jest za gęsty nawet po zipowaniu, zrobie skana w lzejszym formacie, jeśli ktoś chce jpg - puszcze pocztą.
Rozrzedziłem go w pdf tak aby tu wszedł ale pdf nie jest dozwolony.
Dodam go do fotek z Parady jako jpg :)
[ Dodano: 2011-11-24, 22:33 ]
Stworzyłem galerie dot. Parady i umieściłem tam jpg z podziękowaniem.
Dorzućcie tam swoje fotki.