01-05.06.2011 - 17.Internationales Trabi-Treffen Hansestadt
Moderator: Golab
Hello,
If I can see JJ there, I come also with Qek to Anklam
(with new german cewka, bought in PL
) Would be my first time, but this year it will be hopefully warm at the baltic sea
I hope I get Azyl in the polish rows...
So far, my polski is under all pig
So could anyone write which member take part in Anklam
Dzienkuje and perhaps na razie
If I can see JJ there, I come also with Qek to Anklam
I hope I get Azyl in the polish rows...
So far, my polski is under all pig
Dzienkuje and perhaps na razie
Vorwärts immer, rückwärts nimmer!
Hej hej,
Czasu coraz mniej, więc proponuję zrobić listę, kto jedzie i kiedy...
Póki co wiem, że od nas wybiera się Michał, prawdopodobnie w czwartek... Chęć wyjazdu wyraził też Sztefan, Kaszub... reszta nie wiem. Napiszcie proszę kiedy pasuje Wam wyjazd.
I pytanie zasadnicze, które tli się w mojej głowie po Leśnicach... Czy komuś poza Kaszubem przeszkadza moje towarzystwo w Pelagii? Jeśli tak, to piszcie śmiało, pojadę sama, co by Wam nie smrodzić.
Czasu coraz mniej, więc proponuję zrobić listę, kto jedzie i kiedy...
Póki co wiem, że od nas wybiera się Michał, prawdopodobnie w czwartek... Chęć wyjazdu wyraził też Sztefan, Kaszub... reszta nie wiem. Napiszcie proszę kiedy pasuje Wam wyjazd.
I pytanie zasadnicze, które tli się w mojej głowie po Leśnicach... Czy komuś poza Kaszubem przeszkadza moje towarzystwo w Pelagii? Jeśli tak, to piszcie śmiało, pojadę sama, co by Wam nie smrodzić.
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
No to J motywuj Roberta, wszak to tylko wydech ;) Byłyby dwa cfaje na trasie, bo nie wiem czy ktoś jeszcze dwutktem pociśnie... Franc po Leśnicach raczej słabo... a reszta cfajów to chowa się i unika zlotów :(
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
Siema! mam pytanko! w sumie to jeszcze nie wiem czy sie wybiore ale jesli tak to raczej bym był w Anklam w sobote rano! i tutaj mam pytanko! z tego co słyszałem (czytałem) w sobote może być juz problem z miejscem? moze u was znalazłoby sie miejsce na mojego traba i jeden namiot? i właśnie jeszcze nie wiem czy zdąże ogarnąć sie z papierami (choć taki mam zamiar) do Traba? ale jak nie to jeszcze byłaby laweta?! dałoby rade?
pozDDRo 601
Bartas
pozDDRo 601
Bartas