Mikołajki 2006
Moderator: Golab
Uwaga!uwaga! prawdopodobnie w ten weekend (chyba pod klifem) a jeszcze prawdopodobniej w niedziele odbędzie się spotkanie organizacyjne w sprawie zlotu. Godzinę jutro napiszę jak tylko Jajer wróci i z nim ustalę. Przypomnę też, że wypadało by wziąc zaliczkę dla Jajera za noclegi.
pozdrawiam ciepło :D
[ Dodano: 2006-12-02, 17:53 ]
UWAGA!UWAGA! Jutro o godzinie 16 pod Klifem spotkanie organizatorów i osób, które chętnie pomagają przy zlocie. Serdecznie zapraszam:) :D
pozdrawiam ciepło :D
[ Dodano: 2006-12-02, 17:53 ]
UWAGA!UWAGA! Jutro o godzinie 16 pod Klifem spotkanie organizatorów i osób, które chętnie pomagają przy zlocie. Serdecznie zapraszam:) :D
jak kto ma kontakt z Paplo albo GrzegorzemB to wypada uzupelnic na stronce CT w Nowosciach info na temat zlotu.. mozna podac np plan zlotu.., oplate zlotowa, adres do www.mikolajki2006.prv.pl, wyciac to co juz nieaktualne, przypomniec o wplacaniu zaliczek chetnym..
Streszczenie: byli my, posiedzieli, pogadali, spili, pojechali..reszta w piatek
Streszczenie: byli my, posiedzieli, pogadali, spili, pojechali..reszta w piatek
po otrzymaniu od zgromadzonych na wczorajszym spotkaniu organizacyjnym ługiej i skomasowanej (a zarazem całkowicie słusznej) nagany wrokowo słownej oraz dzisiejszej repecie ze strony Jędrka udałem sie do Ambera. po szykiej wymianie zdań a panem marketingowecem otrzymaliśmy od browary 3 zgrzewki piwa "Harde" oraz 3 kartony żywego piwa "Koźlak" a takze całą mase ulotek itp.
i teraz moje pytanie-kto w rezultacie składa te siatki dla kierowców ? pytam bo ten ktoś musi dostać te materiały od Ambera zeby je tam dorzucić ... jeśli Jendrej nie ma nic przeciwko wykorzystałbym go jako kuriera i jutro mógłby je ode mnie odebrać i przekazać dalej.
Ye-co ty na to? zgadzasz sie ?
i teraz moje pytanie-kto w rezultacie składa te siatki dla kierowców ? pytam bo ten ktoś musi dostać te materiały od Ambera zeby je tam dorzucić ... jeśli Jendrej nie ma nic przeciwko wykorzystałbym go jako kuriera i jutro mógłby je ode mnie odebrać i przekazać dalej.
Ye-co ty na to? zgadzasz sie ?