TrabiDays - I Krajeński Zlot Aut z Duszą
Moderator: Golab
- Piotr Cameleon
- Piotr Cameleon
idę się ogolić
[ Dodano: 2009-05-31, 21:17 ]
ps moja żońcia mówi, że jest zachwycona (nie tym, ze się ogolę, choć to też troszku, ale zlotem :) )
[ Dodano: 2009-05-31, 21:17 ]
ps moja żońcia mówi, że jest zachwycona (nie tym, ze się ogolę, choć to też troszku, ale zlotem :) )
Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant.
Dziękujemy wszystkim za dobrą zabawę:):)
Zlocik na pelnym wypasie:)
Podczas powrotu małe przygody z wartbangiem(tu podziekowania dla X i Kasi)
PS:nożyczki i kłębek linki znalazl sie u nas w bagazniku, do odbioru po wcześniejszym ustaleniu terminu:P:P:P
![]:->](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Zlocik na pelnym wypasie:)
Podczas powrotu małe przygody z wartbangiem(tu podziekowania dla X i Kasi)
PS:nożyczki i kłębek linki znalazl sie u nas w bagazniku, do odbioru po wcześniejszym ustaleniu terminu:P:P:P
Alkohol jest jedyna słuszną inwestycją!Zawsze za-%,a czasem nawet sie zwróci:P
zlocik wesoły - fajnie porównać jak bawią się trabanciarze, bo do tej pory bywałam na nieco innych zlotach
tak czy inaczej - było wesoło i cieszę się, że mogłam chociaż parę osób poznać osobiście - na resztę przyjdzie pewnie jeszcze pora
Fotek niewiele, bo baterie się popsuły...
klik
[ Dodano: 2009-06-01, 22:09 ]
i jeszcze fotki z parady autorstwa mojego pasażera Pawła z Poznania - Adaś jedną to bym prawie czołówką przypłaciła! ;)
kliq kliq
klik
[ Dodano: 2009-06-01, 22:09 ]
i jeszcze fotki z parady autorstwa mojego pasażera Pawła z Poznania - Adaś jedną to bym prawie czołówką przypłaciła! ;)
kliq kliq
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
- Piotr Cameleon
łiooo łiooo łiooo pik pik pik ;)
Kemi wracając do tej prawie czołówki - przeca twierdziliście, że zagrożenia nie było...
ja swoje wiem, jechaliśmy za wami akuratnie
pik pik pik
[ Dodano: 2009-06-02, 10:09 ]
i pięć groszy od nas :]
TRABI DAYS BY CAMELEONY
łio łio łio...
Kemi wracając do tej prawie czołówki - przeca twierdziliście, że zagrożenia nie było...
ja swoje wiem, jechaliśmy za wami akuratnie
pik pik pik
[ Dodano: 2009-06-02, 10:09 ]
i pięć groszy od nas :]
TRABI DAYS BY CAMELEONY
łio łio łio...
Piotrek - dobra mina do złej gry - nie chciałam straszyć pasażera i na szczęście nikt nie zauważył, że ze strachu popuściłam... ;) żartuję - było dosyć groźnie bo Adaś nie chciał odpuścić gazu, ale wszystko się dobrze skończyło :)
Fotki lux - a tłoka za co dostałeś? bo ja musiałam wcześniej się ewakuować w niedzielę i nie wiem :)
Pozdrówki!
Fotki lux - a tłoka za co dostałeś? bo ja musiałam wcześniej się ewakuować w niedzielę i nie wiem :)
Pozdrówki!
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
- Piotr Cameleon
- Piotr Cameleon