Krew ratuje życie vol.2
Moderator: Golab
ojej, ale sie slodko zrobilo. chlip chlip, az mi teraz podwojnie glupio, ze mi sie nie udalo pojawic i sie wykrwawic, ale w marcu nie ma opcji, oddaje podwojna dawke krwi :d nawet bez schabowych (moze byc sama kiszona kapustka:P )
a "dziki dystans" to tak naturlanie sie u nas wytwarza, wiesz, trabanty hamulce to miewaja rzadko, wiec dystans trzeba trzymac, a ze dziki lubil Obelix to wiesz, wszystko jasne :P
a "dziki dystans" to tak naturlanie sie u nas wytwarza, wiesz, trabanty hamulce to miewaja rzadko, wiec dystans trzeba trzymac, a ze dziki lubil Obelix to wiesz, wszystko jasne :P
nie ma to jak wiezy rodzinne :P tesc teciowej mojej babci stryjka wnuka:P szacuneczek ;)
Ina - kapusty tak w sam raz do schabowego i ziemniaczkow :D
a tak swoja droga, to w tym tempie propozycji to sie zaraz okaze, ze to wyzerka bedzie a nie wykrwawiane :P chyba, ze najpierw utuczyc to wolniej bedziemy uciekac do trabantow :P
Ina - kapusty tak w sam raz do schabowego i ziemniaczkow :D
a tak swoja droga, to w tym tempie propozycji to sie zaraz okaze, ze to wyzerka bedzie a nie wykrwawiane :P chyba, ze najpierw utuczyc to wolniej bedziemy uciekac do trabantow :P
RCKiK na pewno nie odmówi . To jest puki co najlebsza obcja

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez koko, łącznie zmieniany 1 raz.
Trabiaktywny
przeciez, jak sie tu pojawi jakies sprzatanie watkow i pilnowanie wypowiedzi, to forum przestanie istniec, pojawia sie ludzie raz na jakis czas wrzuci info, ze szukaja czesci albo ze jest zlot,
biorac pod uwage nasze wzajemne relacje i to, ze nikt tu nie jest normalny (normalnie nienormalnie przepraszam znormalnialych inaczej nienormalnych normalniarzy) nie sadze, zeby ktos tu zaczal inaczej pisac:P
biorac pod uwage nasze wzajemne relacje i to, ze nikt tu nie jest normalny (normalnie nienormalnie przepraszam znormalnialych inaczej nienormalnych normalniarzy) nie sadze, zeby ktos tu zaczal inaczej pisac:P