Pępkowe... ]:-> :!
Moderator: Golab
Dobra ja mam problem z dostępem do netu więc jak coś to dzwońcie 788 619 011
co do grila...\
...wiecie to jest ostoja wegetariańska...
rozumiem że 18nasta jest na sztywno ...
musicie sie ustawić i mnie poinformować najlepiej telefonicznie bo inaczej ciężko
a kto kce spać niech bieże śpiwór i może karimate bo ilość miejsc na łużkach i materacach jest ograniczona ...
oczywiście gratujuje !!!
Ale czemu dowiaduje sie ostatni?
Dobra a jak ktoś niewie to jest to na ulicy radarowej ogródki "3 nurty" (taka nazwa) moge jakąś mapke na bramie powiesi jak coś albo strzałki
miejsca na auta są tylko monopol niewiem do której więć sie zaopatrujcie wczwśniej...
jakieś pytania ktoś jak coś to niech dzwoni... 788 619 011
a kto zmuli oddaje trabanta (ewentualnie polówke)
[ Dodano: 2009-05-08, 20:59 ]
i niech ktos weżmie aparat albo lepiej camere!
co do grila...\
...wiecie to jest ostoja wegetariańska...
rozumiem że 18nasta jest na sztywno ...
musicie sie ustawić i mnie poinformować najlepiej telefonicznie bo inaczej ciężko
a kto kce spać niech bieże śpiwór i może karimate bo ilość miejsc na łużkach i materacach jest ograniczona ...
oczywiście gratujuje !!!
Ale czemu dowiaduje sie ostatni?
Dobra a jak ktoś niewie to jest to na ulicy radarowej ogródki "3 nurty" (taka nazwa) moge jakąś mapke na bramie powiesi jak coś albo strzałki
miejsca na auta są tylko monopol niewiem do której więć sie zaopatrujcie wczwśniej...
jakieś pytania ktoś jak coś to niech dzwoni... 788 619 011
a kto zmuli oddaje trabanta (ewentualnie polówke)
[ Dodano: 2009-05-08, 20:59 ]
i niech ktos weżmie aparat albo lepiej camere!
Trabiaktywny
dobra Jasiu - to jutro do Ciebei zadzwonię i się zgadamy, spodziewaj się telefonu do południa
pojechałbym swoim trabem, ale wolę nie ryzykować na jednym sprawnym cylindrze i znikomym sprężaniu na drugim podjazdu pod tą górę na niedźwiedniku
mój trab i tak nigdy za nią nie przepadał i zawsze jakoś akurat tam się męczył