Cześć wszystkim miłośnikom Trabantów Jestem z Gdyni-Wzgórze Św. Maksymilina (by nie mylić z Bernardowem) :)
Tymi ślicznymi autkami zaraziłam się nie dawno.
Strasznie podoba mi się fakt, że wszyscy się do mnie uśmiechają na drodze :) mojej siostrze zresztą też.
Dozobaczenia na spotkaniach.
hello Marcia! :) witam serdecznie na forum! prawda co piszesz :) wszyscy uśmiechają sie na widok trabanta a jak już zobacza że za kółkiem siedzi dziewczyna to już w ogóle mówimy wam chłopaki , szosa należy do nas, bab :D
Cześć witam wszystkich. Jestem nowy. Mam na imię Michał nie mam trabanta ale to chyba nie przeszkadza.Od dawna marzę o trabim ale na razie to niemożliwe żona ma samochód ja drugi i jeszcze motor gdybym kupił jeszcze trabiego to musiałbym chyba w nim zamieszkać chyba że sprzedam mój samochód i kupię trabiego.W związku z tym mam pytanie:Musiałbym go eksploatować codziennie ok.100km. taką mam pracę. A jak czytam na forum o wszystkich usterkach to chyba nie da rady.Napiszcie jak często jeżdzicie swoimi trabantami Ile pokonujecie km.dziennie lub rocznie Cześć.Czekam na odpowiedzi. :D
Witam-jaśrednio robie około 300 km tygodniowo chyba ze są jakieś okoliczności inszego kalibru to rzecz jasna robi sie wiecej lub mniej-ale standardowo około 300 tygodniowo :D