Oddawanie krwiiiiiiii
Moderator: Golab
Tu było kilka zdań spowodowanych chwilową utratą rozumu i absurdalnym zwątpieniem w Trabanciarzy. Kajam się i wycofuje, mea culpa
Impreza trwa od 10.00 - 14.00, więc pewnie na 12.00 się wyrobimy.
Zbiórka Trabów jadących od strony Gdyni o 11.30 na STATOIL w Redłowie, pojedziemy stadem z fasonem
Zgoda?
Impreza trwa od 10.00 - 14.00, więc pewnie na 12.00 się wyrobimy.
Zbiórka Trabów jadących od strony Gdyni o 11.30 na STATOIL w Redłowie, pojedziemy stadem z fasonem
Zgoda?
Ostatnio zmieniony 2007-10-30, 13:23 przez Kaszub, łącznie zmieniany 1 raz.
myślę że już teraz nie możemy sie wycofać (w ogóle co to za pomysły Kaszubie
)
co do godziny i miejsca spotkania to myślę że będę na Was tam czekał
no albo Wy na mnie - innych opcji nie ma chyba no nie
a jeśli zaś chodzi o to czym jeździ Krwinka-Inka to ja sie chyba nie pisze do zabawy bo ja już wiem i co to by była za frajda

co do godziny i miejsca spotkania to myślę że będę na Was tam czekał
a jeśli zaś chodzi o to czym jeździ Krwinka-Inka to ja sie chyba nie pisze do zabawy bo ja już wiem i co to by była za frajda
Sprawa z samopoczuciem i wpływem oddania krwi na prowadzenie pojazdu jest bardzo indywidualna. Z tego co wiem, niektórzy nic nie odczuwają, niekiedy nawet usłyszeli od pielęgniarek w ambulansie że nie ma przeciwwskazań ale to sprawa indywidualna, reakcja organizmu.
Mogę Ci tylko napisać, że może nie wypuścimy Cię tak szybko :) i jakby co - odpukać - opanujemy to zanim wsiądziesz za kierownicę... nawet za kierownicę tak ekstremalnego pojazdu jakim jest trabant :)
Mogę Ci tylko napisać, że może nie wypuścimy Cię tak szybko :) i jakby co - odpukać - opanujemy to zanim wsiądziesz za kierownicę... nawet za kierownicę tak ekstremalnego pojazdu jakim jest trabant :)