Oddawanie krwiiiiiiii
Moderator: Golab
Muszę Wam powiedzieć że nieźle Wam ogólnie idzie. Info o akcji pojawiło się na kilkunastu forach - w większości tych dla zmotoryzowanych i w takiej niepisanej klasyfikacji jesteście na trzecim miejscu (jeśli chodzi o ilość chętnych na "wykrwawienie") - zaraz za Hondą i BMW.
Aktualna lista 10.11 (SOBOTA) :
1. KajteK
2. brat
3. Jendrej
4. Tasiemiec ?
5. redips
6. anal ?
Aktualna lista 10.11 (SOBOTA) :
1. KajteK
2. brat
3. Jendrej
4. Tasiemiec ?
5. redips
6. anal ?
Go3ix bardzo się cieszę, że będziesz!
No, to Wasza lista wygląda już tak:
Aktualna lista 10.11. (SOBOTA) :
1. KajteK
2. brat
3. Jendrej
4. Tasiemiec ?
5. redips
6. anal ?
7. Go3ix
Tak sobie pomyślałam, że może specjalnie dla Was zarezerwujemy jakąś godzinę (jest Was już spora grupa), z tych od 10 do 14, byście czuli się komfortowo, by nie było "korków" w ambulansie i w ogóle by wszystko było pod Was :)
Pomyślcie która by Wam odpowiadała.
No, to Wasza lista wygląda już tak:
Aktualna lista 10.11. (SOBOTA) :
1. KajteK
2. brat
3. Jendrej
4. Tasiemiec ?
5. redips
6. anal ?
7. Go3ix
Tak sobie pomyślałam, że może specjalnie dla Was zarezerwujemy jakąś godzinę (jest Was już spora grupa), z tych od 10 do 14, byście czuli się komfortowo, by nie było "korków" w ambulansie i w ogóle by wszystko było pod Was :)
Pomyślcie która by Wam odpowiadała.
Witam,
Ja niestety nie moge oddac krwi, bo nie przejde wstepnej ankiety (przez wojaze po Brazylii, Indonezji i Afryce) ale mam na biezaco kontakt z szefem marketingu w RCKiK wiec organizacyjnie mozemy to tak dograc, aby wszystko poszlo sprawnie, zglaszajcie ewentualne uwagi, czy problemy. jarekgdy@o2.pl
ABY ZACHECIC TRABANCIARZY DO TEJ SZLACHETNEJ AKCJI, CTT UFUNDUJE: 1. symboliczny kanister benzyny, 2. 1 litr mixolu+ plyn do spryskiwacza 3. wycieraczki do Trabanta, ktore to nagrody wylosujemy dla 3 farciarzy.
Jak ktos wie gdzie kupic klasyczny kanister 20 litrow i wycieraczki 28 cm, dajcie znac albo kupcie, zwroce kase.
POZA TYM WSZYSTKICH TRABANCIARZY KRWIODAWCOW PO ODWIEDZENIU KRWIOBUSU ZAPRASZAM NA WZMACNIAJACE PIWKO URODZINOWE -info w innym poście
Inicjatorka tej akcji tez jest oczywiscie zaproszona :)
Pozdrowy,
Kaszubski ryj
Ja niestety nie moge oddac krwi, bo nie przejde wstepnej ankiety (przez wojaze po Brazylii, Indonezji i Afryce) ale mam na biezaco kontakt z szefem marketingu w RCKiK wiec organizacyjnie mozemy to tak dograc, aby wszystko poszlo sprawnie, zglaszajcie ewentualne uwagi, czy problemy. jarekgdy@o2.pl
ABY ZACHECIC TRABANCIARZY DO TEJ SZLACHETNEJ AKCJI, CTT UFUNDUJE: 1. symboliczny kanister benzyny, 2. 1 litr mixolu+ plyn do spryskiwacza 3. wycieraczki do Trabanta, ktore to nagrody wylosujemy dla 3 farciarzy.
Jak ktos wie gdzie kupic klasyczny kanister 20 litrow i wycieraczki 28 cm, dajcie znac albo kupcie, zwroce kase.
POZA TYM WSZYSTKICH TRABANCIARZY KRWIODAWCOW PO ODWIEDZENIU KRWIOBUSU ZAPRASZAM NA WZMACNIAJACE PIWKO URODZINOWE -info w innym poście
Inicjatorka tej akcji tez jest oczywiscie zaproszona :)
Pozdrowy,
Kaszubski ryj
Ostatnio zmieniony 2007-10-28, 00:01 przez Kaszub, łącznie zmieniany 2 razy.
Redips podaje moje gg 1343495 napisz mi jakie leki przyjmujesz a ja jutro zadzwonię do RCKiK i dowiem się, czy będziesz mógł oddać krew, ok?
Będziesz czy nie będziesz mógł i tak zapraszam do nas 10 listopada! :)
A co do ankiety wygląda ona mniej więcej tak:
http://www.krwiodawstwo.szczecin.pl/ankieta.htm
Z takimi pytaniami możecie się spotkać wypełniając ją.
Będziesz czy nie będziesz mógł i tak zapraszam do nas 10 listopada! :)
A co do ankiety wygląda ona mniej więcej tak:
http://www.krwiodawstwo.szczecin.pl/ankieta.htm
Z takimi pytaniami możecie się spotkać wypełniając ją.