witam,
Przygotowanie zlotu w toku...
Mam prośbę, pomyślcie nad sponsorami (może stacje benzynowe,sieci telefoniczne:era,plus itp.hipermarkety itd...), może komuś z Was uda się coś załatwić (gadżety np. smycze, koszulki, kubki, czapeczki, piwo, inne...)
Halo halo,
czy pamiętacie,że jutro jest spotkanie w klifie o 18:00??Będziemy na temat zlotu rozmawiac;]. Mam nadzieję, że tym razem frekwencja będzie większa.
Pozdrawiam
możesz dać telefon, spróbować zawsze można;]
Jeśli chodzi o Urząd Miasta w Gdańsku, to na razie rozmawiałam przez telefon i wysłałam do nich pismo, mają odpowiedzieć. Jak foldery będą do odbioru to było by miło jak by ktoś z Gdańska po nie podjechał:)
No i po spotkaniu. Dziękuję za liczne przybycie.
Szczególne podziękowania za zaangażowanie w przygotowaniu zlotu należą się Mariolce i Bartowi. Wielkie dzięki.
eee tam kazdy kto przybywa ma wiekszy lub mniejszy udzial.. chetni cos zalatwic a nie mogacy przybyc prosze o pm'y do Jolki. Spraw jest w ch** i jezeli kazdy sie zaangazuje bedzie to duza pomoc.
PozDDRo
Kolejne spotkanie dla zainteresowanych zlotem będzie 11.11.2007 (w drugą niedzielę miesiąca;])o godzinie 14:00 w Klifie. Poza tym, czekam na iformacje od Was co już zdziałaliście;]
Powodzenia