Mam - Sprzedam mojego traba
Kris - 2011-02-01, 10:44
To mogłeś nie zjeżdżać z ceny... też musiałby wziąć jak pisaliśmy wyżej albo by zrezygnował i byś tym innym sprzedał...
No ogólnie szkoda
Z tym, że nie zasługujesz to nie przesadzaj po prostu zły wybór osoby spawającej i tyle... pech :/
Powodzenia przy następnym : )
Qbs - 2011-02-06, 12:18
| redips napisał/a: | | Podczas oględzin okazało się że Ci wandale co mi się wcześniej włamali nawpychali pasty polerskiej pod korek wlewu oleju... |
jesteś pewny, że to była pasta? Ja myślę jednak, że to tzw "masło", które się robi samo z wielu powodów i nie musi oznaczać żadnej usterki, a np. krótkie dystanse zimą i więcej stania niż jeżdżenia.
redips - 2011-02-07, 10:19
masz racje, to moglobyc to bo codziennie przejzedzalem trase z moreny do wrzeszcza i z powrotem po pracy. lub na stogi czasem ale po temp. silnika widzialem ze wiecej jak 60-70oC nie osiagal.
Tylko ze jak mi sie wlamali do traba to wysmarowali pasta szyby, wnetrze a korek od wlewu oleju byl odkrecony z jakiegos powodu. Wiec jak zobaczylem to maslo to od razu skojarzylem... Z drugiej strony przejechalem tak z 500km i nic nie zauwazylem w pracy silnika...
|
|
|