To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
2T

Bla bla bla - sklep metalowy.

J.J. - 2009-06-20, 13:52
Temat postu: sklep metalowy.
poszukuje sklepu metalowego, który dysponuje szerokim asortymentem śrub i nakrętek w wersji ocynkowanej bądź nierdzewnej.
ma ktoś coś gdzieś jakiś takiś ??

dejmien - 2009-06-20, 14:04

nierdzewek dużo mają w gda we wrzeszczu na wajdeloty, sklep z szerokim asortymentem jest też jak się jedzie od galerii bałtyckiej grunwaldzką w kierunku oliwy po prawej stronie widać duży sklep metalowy. Ale najlepszy to ja mam w elblągu :-P bo na wagę się płaci i zawsze grosze wychodzą ;-)
iks - 2009-06-20, 18:00

J. tego jest tyle w samej gdyni że aż się dziwie że pytasz :-) na morskiej koło akademii morskiej masz ciąg pawilonów tam są chyba ze 3 sklepy, na hutniczej jest kilka sklepów np fachman mieszczący się zaraz przy zjeździe z estakady, w rumii jest chyba kilka sklepów ze śrubami poszukaj na www.pf.pl

generalnie takich sklepów jest sporo, ale mają asortyment raczej... standardowy czyli np z nakrętkami tymi co się je zabezpiecza drucikiem to może być problem :-)

[edit]
aha jeszcze w gdyni na obrońców wybrzeża jest sklep

J.J. - 2009-06-20, 18:26

ostatnio kilka mi zamknęli dlatego pytam :D
kemi - 2009-06-20, 20:07

w fachmanie maja tylko typowe nakrętki, ostatnio szukałam nakrętki m11 z drobnym gwintem i niestety... ogólnie miły Pan sprzedawca powiedział, że typowo samochodowych rzeczy nie mają :roll: ale poza takimi dziwolągami wybór jest spory 8-)
Kris - 2009-06-20, 20:15

dobry sklep ze śrubami jest na końcu 3maja tam gdzie się schodzi do Władysława IV... prawie na samym skrzyżowaniu. tylko nie wiem czy to jeszcze 3maja czy już inna ulica :-/