Szukam - poszukuje trabanta
buba - 2012-05-14, 19:31 Temat postu: poszukuje trabanta witam,
tak jak w temacie, poszukuje trabanta w dobrym stanie (nie mam zbyt wiele czasu i warunkow na grzebanie ....)
niedawno przeprowadzilem sie do trojmiasta, dlatego uderzam na to forum !
mam nadzieje, ze w wakacje bede mogl posmigac swoim sprzetem, oby ;)
z gory dzieki za wszelkie informacje, namiary .... !!
buba
J.J. - 2012-05-15, 05:34
siemadło,
w Trójmieście niestety będzie ciężko Ci ładnego Trabanta znaleźć. nawet o sztrucla tu ciężko :(
więc niestety czeka Cie wyjazd za Trójmiasto i dalej :(
chyba, że jakiś rodzynek ;)
buba - 2012-05-15, 07:08
spoko, dzieki za info !
to zaczynam przegladac ogloszenia, a w razie czego jak znajde cos sensownego, to podesle do weryfikacji ....
pzdro.
zolwik - 2012-05-15, 14:49
Jakiego szukasz ?
Ksycior - 2012-05-15, 19:36
NO właśnie, jakiego? 2T czy 4t, sedan czy kombi? oryginał czy zmodyfikowany? Do jakich pieniędzy? I czy chwilowa zachcianka czy coś na lata :) ?
Greg - 2012-05-15, 19:51
Słuszne pytania.
buba - 2012-05-16, 07:02
to bylby moj pierwszy samochod, teraz smigam motocyklem, ale tez trampkiem
szukam czegos po 1990r., wolalbym kombi, ale sedan/limuzyna tez jest OK, chcialbym sie zmiescic w kwocie 3kpln, nie wiem czy jest mozliwe kupno trampka w dobrym stanie w takim limicie ....
jest troche ogloszen na alledrogo, jak cos mi sie mega spodoba - to bede podsylal z prosba o opinie
KajteK - 2012-05-16, 08:02
po '90 to pozostaje Tobie jeden rocznik czyli '91 więc jedynie 4T a z tym jeśli chodzi o blacharkę...... jeśli nie jest świeżo zrobiony to raczej zdrowy nie będzie.... mechanicznie może i sprawnego byś dostał...
jeśli jeszcze rok '90 Tobie pasuje to jakieś ostatnie sztuki 2T byś dorwał ale życzę Tobie z całego serca powodzenia w jeżdżeniu tym na co dzień... lepiej kulaj się owadem - taniej wyjdzie choć zimą trochę chłodnawo może być
elptakusa - 2012-05-16, 13:52
Ja mam 91 i codziennie śmigam nim :D Dziarsko zapala na gazie w lato i zime ;) ale blachy no nie powiem żebym nie widział rdzy:P Mały remoncik tu mały tam i jest ok!
Śróba - 2012-05-16, 16:48
Ja bede sprzedawal swojego, 1991 1,3 + GAZ. Troszke zostal podreperowany (nowe tarcze nawiercane i nacinane plus klocki, nowa chlodnica, nowe klosze H4 golf gladkie, to to co zdazylem zrobic jak bylem w Polsce na 2 tygodnie), ale trzeba by jeszcze kilka zeczy zrobic. Jedynym plusem jest to ze moge go sprzedac naprawde tanio bo jestem za granica.
|
|
|