To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
2T

Mam - t 1.3 kombi

eddie - 2010-07-20, 20:04
Temat postu: t 1.3 kombi
witam serdecznie.

sprzedam traba po swapie na 1.3 z wartka.

- buda po kapitalnym remoncie: piaskowana, wyspawana, zakonserwowana materialami firmy boll i podkladem do konstrukcji stalowych (statki, mosty itp). progi z profili 60x60x3. wyspawane nowe wzmocnienia rynienek dachowych (miejsca pod dachem). nadkola jak i podloga, drzwi w 100% zdrowe.

- nowe uszczelki drzwi, gumy w zawieszeniu wszystkie (przod i tyl), nowe sruby w zawieszeniu i mocowaniu sanek do budy (10.9)

- nowe hamulce tyl - kmpl wraz z przwodami na calym aucie. hamulce przod po regeneracji.

- wnetrze mieszane - troche 1.1 troche 601 -> biale tapicerki w stanie dobrym, podsufit(ow)ka biala w klimacie starego mercedesa (z dziurkami jak w sitku) -> do umocowania. wykladzina na podlodze nowa w kolorze bordowym.

- lozyska kol tyl nowe/

- okragle zderzaki, alu klamki z rocznika '70 (chude)

- nowa chlodnica od trabanta orginal wraz z przewodami chlodzenia na calym silniku.

- nowa p. paliwa

- pasy bezp. takie jak w starych fiatach -> bez napinaczy, biodrowe - biale

do zrobienia niestety tez cos jest.. :

- wypada uszczelnic silnik - zaszczany ale sprawny. przelozylem go z wartka ktorym zwyczajnie wczesniej jezdzilem.

- lakier - przepolerowac lub nowy. wedle uznania. obecnie bordo z bialym dachem.

- maska przednia 2x na dachu byla juz - szpalchli kolo kilograma ale tragicznie nie jest.

w bonusach:

- alu kola od SC sporting 13''

- nowe opony zimowe (NOWKI)

- silnik 1.1 -> nowa pompa wody, nowy rozrzad, nowa pompa oleju + lancuch i kola zebate (przejechane ok 100 km.), chydraulki i zawory ssace ( ok 1k km.) powodem wymiany na 1.3 bylo podejrzenie padnietej uszczelki pod glowica.

- termostat, zestaw regeneracyjny do zaciskow, tylna klapa + szyba, ze dwa kmplt. gazniki, szyby do kombi, duroplasty i inne roznosci.

auto obecnie bez ubezpieczenia i badan. niestety nie mam czasu sie tym zajac. sprawne technicznie.
z powodu braku w.w. oplat cena jaka mnie interesuje to 1500 zl.

510 802 909
3923118
scissorshands@wp.pl

pozdrawiam
Michal

wiecej zdjec na emillka.

warto ze wzgledu na mase prac jakie zostaly wykonane (buda, hamulce, zawieszenia itp.)

Lubo - 2010-09-05, 02:56

aktualne?
eMTi - 2010-09-05, 09:09

z tego co wiem to nie :-)
J.J. - 2010-09-05, 12:03

zadzwoń i się zapytaj :)